Uw Zorgschakel

de schakel tussen zorginstellingen en  zorgprofessionals

Uw zorgschakel

Missie en visie

Missie
Zorg gaat om mensen en organisaties. Het gaat om mensen die een passie hebben voor het helpen van andere mensen die het zelf niet kunnen. Om de mensen bij elkaar te brengen is het zoeken naar de perfecte match een enorme uitdaging. Vooral in deze tijd. Dat is onze missie. Op een transparante manier verbinden en het beste uit de mensen halen.

Visie
Wij streven naar de perfecte match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Dit doen we op een transparante manier zodat het helder is voor iedereen. Wij staan voor diversiteit, flexibiliteit en korte lijntjes. Zorg is mensenwerk en wij verbinden ze zodat de continuïteit en kwaliteit van de zorg geborgd kan worden. Zo halen we het beste uit de mensen en de organisaties.

FLEXIBILITEIT

STREVEN NAAR PERFECTIE

DIVERSITEIT

COMMUNICATIE

TRANSPARANT

Uw Zorgschakel

Wat zeggen zorgprofessionals

Lees wat tevreden zorgprofessionals ervaren

"Er wordt naar me geluisterd. Ik bepaal mijn eigen rooster, ik kan ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en ik leer veel nieuwe mensen kennen. Uw Zorgschakel ontzorgt mij door administratieve taken over te nemen zodat ik me kan richten op zorg verlenen"

Madalena Tavares

Verzorgende IG

"Uw Zorgschakel staat voor mij gelijk aan een bedrijf dat open minded is en dat gericht is op samenwerking. Ik ben zeer tevreden over de transparantie en de manier van samenwerken. Ik werk graag met Uw Zorgschakel omdat ze ons ontzorgen zodat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn: zorg verlenen. Ik kan Uw Zorgschakel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in de zorgsector. Top team!"

Saliha

Helpende Plus

‘’Transparant, flexibel en goed bereikbaar. Zo kan ik mijn ervaringen met UwZorgschakel omschrijven. Ik werk nu al geruime tijd in opdracht van UwZorgschakel en heb tot nu toe altijd een fijne samenwerking gehad. Daarnaast heb ik geen omkijken naar het administratieve gedeelte m.b.t. facturatie, want dit wordt tegen een kleine vergoeding door het bureau zelf geregeld. Dat scheelt een hoop tijd voor mij als ZPP’er. UwZorgschakel is altijd correct en op tijd met de betalingen. Ik kan altijd op ze bouwen en dat geeft mij een gerust en vertrouwd gevoel.’’

Abdelkarim el Ouardi

Persoonlijk begeleider

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met ons

Uw Zorgschakel

Wat zeggen zorginstellingen

Lees wat tevreden opdrachtgevers ervaren

Nunzio Totaro

"Wij van Thuiszorgplanning Van de Zellingen werken graag samen met Uw Zorgschakel. De geleverde medewerkers doen wat er van ze wordt gevraagd. En denken ook mee. We zijn ook blij met de korte lijnen. Als er zich een probleem voordoet, en dat komt natuurlijk altijd voor, dan wordt dit snel uit de wereld geholpen omdat we elkaar snel weten te vinden"

Nunzio Totaro

Hoofd Personeelsplanning Van De Zellingen

Stefan Mentink

"Als klant van Uw Zorgschakel ben ik echt onder de indruk van hun flexibiliteit, transparantie, streven naar perfectie en korte lijntjes. Ze passen zich gemakkelijk aan aan mijn behoeften, communiceren openlijk over hun processen, leveren altijd werk van de hoogste kwaliteit en zijn snel bereikbaar. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Uw Zorgschakel en beveel ze van harte aan!"

Stefan Mentink

Planner Fokus Wonen