Wij ontzorgen jou

zodat je je kunt richten op je passie… zorg verlenen! 

Waarom werken als ZZP’er in de zorg

via Uw Zorgschakel?

Met onze app heb je zicht op alles. Beschikbare zorgopdrachten, je uren, je agenda, je administratie en je berichten. We zijn ook naar onze zorgprofessionals erg transparant. Je ziet het hele proces! 

We hebben korte lijntjes. Wij schakelen snel zodat je weet waar je aan toe bent. Wij zijn een bemiddelingsbureau dat het liefst persoonlijk contact heeft met jou. 

Wij ontzorgen jou door de administratie en planning voor je te doen. Het geeft jou de ruimte om kwalitatief goede zorg te verlenen en aan je persoonlijke groei te werken.

Meld je aan

voor afwisselende zorgopdrachten

Om aan de slag te kunnen kun je je inschrijven via onze website. Dit heb je allemaal nodig om je inschrijving compleet te maken:

  • Zorgdiploma met eventuele certificaten
  • Beroepsverzekering
  • Aanmelding bij een klachtenportaal
  • Geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Je c.v. (voorzien van eventuele referenties);
  • Je identiteitsbewijs (geen rijbewijs)
  • Inschrijvingsbewijs kamer van koophandel

Zodra je alles via onze portal geupload hebt, kun je de app downloaden.

VRIJHEID

Je bent zelfstandig ondernemer en je zit nergens aan vast. Geen concurrentie- of relatiebeding

AFWISSELING

Voor zzp'ers bieden wij leuke en afwisselende zorgopdrachten.

AGENDA

Jij bepaalt zelf je agenda

ONTZORGEN

Wij regelen de administratieve rompslomp zodat je kunt focussen op de zorg

ONDERSTEUNING

Wij helpen je als zelfstandig ondernemer met eventuele vragen of documenten.

PERSOONLIJK

Wij hanteren een persoonlijke benadering. Zorg is namelijk mensenwerk en dus ben jij als persoon erg belangrijk voor ons.

Ben je op zoek naar afwisselende zorgopdrachten en ben je in het bezit van een zorgdiploma?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Ook als je nog geen ZZP’er bent.

Uw Zorgschakel

Wat zeggen zorgprofessionals

Lees wat tevreden zorgprofessionals ervaren

"Er wordt naar me geluisterd. Ik bepaal mijn eigen rooster, ik kan ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en ik leer veel nieuwe mensen kennen. Uw Zorgschakel ontzorgt mij door administratieve taken over te nemen zodat ik me kan richten op zorg verlenen"

Madalena Tavares

Verzorgende IG

"Uw Zorgschakel staat voor mij gelijk aan een bedrijf dat open minded is en dat gericht is op samenwerking. Ik ben zeer tevreden over de transparantie en de manier van samenwerken. Ik werk graag met Uw Zorgschakel omdat ze ons ontzorgen zodat we ons kunnen concentreren op waar we goed in zijn: zorg verlenen. Ik kan Uw Zorgschakel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in de zorgsector. Top team!"

Saliha

Helpende Plus

‘’Transparant, flexibel en goed bereikbaar. Zo kan ik mijn ervaringen met UwZorgschakel omschrijven. Ik werk nu al geruime tijd in opdracht van UwZorgschakel en heb tot nu toe altijd een fijne samenwerking gehad. Daarnaast heb ik geen omkijken naar het administratieve gedeelte m.b.t. facturatie, want dit wordt tegen een kleine vergoeding door het bureau zelf geregeld. Dat scheelt een hoop tijd voor mij als ZPP’er. UwZorgschakel is altijd correct en op tijd met de betalingen. Ik kan altijd op ze bouwen en dat geeft mij een gerust en vertrouwd gevoel.’’

Abdelkarim el Ouardi

Persoonlijk begeleider