Personeelstekort

en op zoek naar een laagdrempelige oplossing?

Uw zorgschakel

De juiste schakel

Wij helpen zorginstellingen de continuïteit en de kwaliteit van zorg te borgen door flexibele inzet van gekwalificeerd zelfstandige zorgprofessionals.

Wij zijn een klein bemiddelingsbureau waardoor we een platte structuur kennen. U krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. Dat is kenmerkend voor ons bureau: korte lijntjes.

Uw Zorgschakel biedt zorgprofessionals aan in de gehandicaptenzorg, GGZ, jeugdzorg, ouderenzorg en thuiszorg. Of het nu gaat om structureel tekort, vervanging tijdens ziekte, vakantie of verlof. Uw Zorgschakel helpt snel én bekwaam. Wij zorgen voor alles achter de schermen.

FLEXIBILITEIT

STREVEN NAAR PERFECTIE

DIVERSITEIT

COMMUNICATIE

TRANSPARANT

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met ons

Uw Zorgschakel

Wat zeggen zorginstellingen

Lees wat tevreden opdrachtgevers ervaren

Nunzio Totaro

"Wij van Thuiszorgplanning Van de Zellingen werken graag samen met Uw Zorgschakel. De geleverde medewerkers doen wat er van ze wordt gevraagd. En denken ook mee. We zijn ook blij met de korte lijnen. Als er zich een probleem voordoet, en dat komt natuurlijk altijd voor, dan wordt dit snel uit de wereld geholpen omdat we elkaar snel weten te vinden"

Nunzio Totaro

Hoofd Personeelsplanning Van De Zellingen

Stefan Mentink

"Als klant van Uw Zorgschakel ben ik echt onder de indruk van hun flexibiliteit, transparantie, streven naar perfectie en korte lijntjes. Ze passen zich gemakkelijk aan aan mijn behoeften, communiceren openlijk over hun processen, leveren altijd werk van de hoogste kwaliteit en zijn snel bereikbaar. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Uw Zorgschakel en beveel ze van harte aan!"

Stefan Mentink

Planner Fokus Wonen